Nytt utseende på hjemmesiden

Vi har idag lansert nytt design på hjemmesiden vår. Vi har det siste året gjort en større jobb på digitaliseringsfronten. Vi har automatisert prosesser ift behandling av kredittrammer og grenser, og har i den forbindelse også endret formatet på hjemmesiden vår til .net.

I utgangspunktet vi du først og fremst registrere at vi har endret førstesiden på hjemmesiden. Men du vil fortsatt finne innlogging til kundeportal på samme sted som tidligere. De største endringene ligger på baksiden av systemene. Det betyr at du ikke nødvendigvis vil se alle endringer, men forhåpentligvis kunne oppleve det og få en bedre kundeopplevelse.

Blant annet vil vi nå også kunne lage løsninger for B2B kommunikasjon. Dette betyr at du som kunde vil kunne få informasjon rett inn i dine egne fagsystemer uten å måtte gå via kundeportalen for å sjekke status på f.eks kredittgrenser.

Har du spørsmål om dette så oppfordrer vi deg til å ta kontakt med din kundeansvarlig, så kan vi sammen lage en digital løsning som kommer alle til gode.