Sliter du med å kreve inn penger fra kundene?

En ting mange bedrifter opplever som utfordrende er kunder som ikke gjør opp for seg. Da kan det hjelpe å ha en partner med på laget. En partner som har gode kunnskaper om regelverk rundt inndrivelse i Norge og i land norske eksportører samarbeider med. Visste du at GIEK Kredittforsikring har en egen avdeling med jurister som bistår deg dersom kunden din ikke betaler?

En ting mange bedrifter opplever som utfordrende er kunder som ikke gjør opp for seg. Det kan være at de ikke har penger; eller at de trenerer betaling av andre årsaker. Resultatet er det samme; du må bruke verdifull tid og ressurser på å følge opp disse kundene. Mange opplever det også som ubehagelig å måtte ‘mase’ og eventuelt komme med sanksjoner overfor kunder som betaler sent. Kanskje er man redd for å ødelegge fremtidig samarbeid – kanskje når man ikke frem i det hele tatt? Du er en liten underleverandør; de en stor gigant.

Da kan det hjelpe å ha en partner med på laget. En partner som har gode kunnskaper om regelverk rundt inndrivelse i Norge og i land norske eksportører samarbeider med. Visste du at GIEK Kredittforsikring har en egen avdeling med jurister som bistår deg dersom kunden din ikke betaler? Etter at du har sendt 2 skriftlige purringer vil våre språkmektige jurister gå i dialog med deg for å bli enige om hvordan man på best mulig måte skal inndrive pengene. Noen ganger ønsker våre kunder at vi tar affære og enten ringer eller sender skriftlig varsel til kunden – med GIEK Kredittforsikring som avsender. Andre ganger ønsker våre kunder råd for hvordan de selv skal gå frem ovenfor kunden. Sammen finner vi løsningen som fungerer best for deg.

Det beste av alt; når du først har tegnet en kredittforsikring hos oss er denne tjenesten inkludert i prisen du betaler. Du betaler altså ingen ekstra kostnader for bistand med inndrivelse.

Og, skulle ikke inndrivelsen føre frem – ja, da får du utbetalt 90 % av fakturaverdien av oss.

Vil du vite mer – ta kontakt med en av våre rådgivere.