Brusselmessen 2014

GIEK Kredittforsikring deltok også i år på Fiskemessen i Brussel, for 12. året på rad. Denne messen som tidligere het "European Seafood Exposition/Seafood Processing Euorpe", og som nå heter "Seafood Expo Global/Seafood Processing Global" er blant de største sjømat messene i verden. Årlig blir den besøkt av mer enn 25000 kjøpere og leverandører av fisk og sjømat, og tjenesteytende selskaper i tilknytning til dette.  

Seafood Expo Global

Denne fisk- og sjømatmessen gikk av stabelen i Brussel, den 6-8 mai. Messen er for oss en fast årlig begivenhet og vi stilte i år med 10 personer.

I Brussel får vi anledning til å følge opp kunder og debitorer i et omfang som ikke er mulig andre steder. Stemningen er uhøytidelig og vi får tatt pulsen på det som rører seg i denne dynamiske og interessante næringen.

Ved å være såpass mange tilstede får vi dessuten mulighet til å ta spontane møter med våre kunders potensielle nye kunder.

Det er verdifullt å kunne sette seg ned og bli kjent med innkjøpere og ledere i de bedriftene vi skal forsikre salg til.

Da kan vi stille spørsmål relatert til marked, strategi og økonomi og gjøre oss opp en mening om hvordan de håndterer forretningen sin og hvilken risikoprofil de har.

Dette er momenter som ikke kan leses ut av regnskapene, men som etter vår mening er relevante for vurderingene vi gjør. 

Samtidig er det lærerikt og ikke minst veldig hyggelig å få tilbringe tid med våre kunder!