Kjenner du noen kandidater til Eksportprisen 2015?

Eksportkreditt Norge, GIEK og GIEK Kredittforsikring er igjen på jakt etter Norges beste eksportbedrift. Neste års Eksportpris vil deles ut under Eksportkonferansen 9. april 2015.

Eksportprisen

Eksportprisen har som formål å premiere norske eksportører som har lykkes med å bygge verdier i Norge gjennom markeder ute. Prisen ble delt ut første gang i 2014. Den ble tildelt Jets Vacuum AS som produserer og selger avanserte sanitærløsninger til bruk i skip og på land hvor vann er en begrenset ressurs. Selskapet har oppnådd en eksplosiv vekst.

Jets Vacuum har vært kunde av GIEK Kredittforsikring i mange år. Vi i GIEK Kredittforsikring er derfor ekstra stolte over at Jets stakk av med den første prisen. Men man trenger ikke å være kunde av Eksportkreditt Norge, GIEK eller GIEK Kredittforsikring for å bli nominert.

Hvem som helst kan nominere hvem de vil til Eksportprisen. Frist for nominasjon av kandidater til Eksportprisen 2015 er 31. desember 2014. 

Les mer om eksportprisen og nominer din kandidat ved å trykke her.

Eksportkonferansen

Eksportkonferansen er årets viktigste konferanse for aktører innen norsk eksport.

Tema for Eksportkonferansen 2015 er hvordan håndtere kjente og ukjente risikoer i markeder som Afrika og Asia. Eksportbedrifter, eksperter, akademia og toppledere vil dele spennende og relevante erfaringer fra prosjekter og etablering i disse markedene. Hvordan håndtere politisk risiko og uro, korrupsjon og sanksjoner? Hvordan kan risiko også by på muligheter?

Vi lover en spennende konferanse og møteplass for alle som er engasjert i norsk eksport.

Næringsministeren har allerede bekreftet sin deltagelse, og vi håper også å se deg på Eksportkonferansen 2015. Program og påmelding kommer senere. Men du kan registrere deg allerede nå, så sender vi deg informasjon når alt er klart. Trykk her for registrering.