Brunvoll nominert til Eksportprisen 2015

Fjordårets vinner av Eksportprisen, Jets Vacuum, har nominert propellprodusenten Brunvoll til Eksportprisen 2015, ifølge Finansavisen.

Brunvoll er årets første nominerte, men det har allerede kommet inn flere nominasjoner, forteller Ellen B Svaheim, kommunikasjonssjef i Eksportkreditt Norge, til avisen.

GIEK, Eksportkreditt Norge og  GIEK Kredittforsikring skal for andre år på rad kåre Norges beste eksportør. Prisen skal deles ut på Eksportkonferansen 2015, som holdes 9. april nest år.

Admin. direktør i Jets Vaccum, Jan-Tore Leikanger, sier til Finansavisen at han har nominert Brunvoll fordi de har stor eksportandel, er en dyktig bedrift med lang historie, og bygger alle sine verdier i Norge. Han mener det oppfyller alle kriteriene gitt for Eksportprisen.

Kriteriene for prisen at mesteparten av selskapets verdiskapning skal skje i Norge, at det har vist suksess over tid, og at det har tilfredsstillende rutiner for samfunnsansvar, ifølge Svaheim.

Eksportprisen har vært positivt for Jets Vacuum, som opplevde at det positivt forsterket selskapets renomme, samt at det var god indremedisin, sier Leikanger.

Les mer om både Eksportprisen 2015 og Eksportkonferansen 2015 her.