Møt GIEK Kredittforsikring på Aqua Nor i Trondheim 19. august

Mona Johansen og Barbro Larsen deltar på årets Aqua Nor-messe i Trondheim den 19. august og er tilgjengelige for å treffe deg der. Dersom du ønsker et uforpliktende møte med oss på messen, er det bare å ta kontakt.

Aqua Nor arrangeres annethvert år i Trondheim. De siste årene har messen samlet 15-20.000 besøkende fra mer enn 50 nasjoner. 400 utstillere representerer over 600 produsenter og leverandører fra hele verden. De byr på nyheter fra forskning, teknologi, fôr, fiskehelse, kvalitetskontroll, utdannelse, fiskesortering, utstyr, lagring, finansiering, oppdrettersamarbeid, foredling, emballering, miljøsikring og distribusjon.

I over 30 år har Aqua Nor vært et viktig møtested for havbruksnæringen. Her presenteres siste nytt både faglig og politisk. Akvakulturnæringen har hatt en formidabel utvikling. Teknologi, prosesser og tjenester knyttet til oppdrett av laksefisk, marine arter og skjell er representert på Aqua Nor. Alle de viktigste oppdrettsnasjonene er til stede som utstillere eller besøkende.

Les mer om Aqua Nor her.