Rekordmange nominasjoner til Eksportprisen 2016

Fjorårets vinner og jury

GIEK Kredittforsikring, GIEK and Eksportkreditt Norge, inviterer til Eksportkonferansen 2016 og kunngjøringen av Eksportpris-vinner den 12. april 2016

Fristen for å nominere til Eksportprisen 2016 har nå gått ut, og det har blitt mottatt rekordmange nominasjoner! Årets pris har fått over 80 nominasjoner som er over dobling av fjorårets 38 nominerte.

Bredt spekter av bransjer

De nominerte til årets pris er bredt fordelt på både ulike bransjer og geografisk tilhørighet, noe som er med på å bidra til en spennende evalueringsprosess videre.  Det er en god spredning av kandidatene innenfor bransjer som maritim, olje og offshore, industri, fiskeri, IT og elektronikk, der sistnevnte bransjer er sterkt økende sammenlignet med 2015.

"Vi er stolte av å ha fått inn så mange gode kandidater til Eksportprisen 2016. En flott økning sammenlignet med 2015! Samarbeidet med E24 har gitt oss drahjelp og vi ser frem til nye Eksport saker på et senere tidspunkt. Deltakere fra virksomhetene, GIEK, GIEK Kredittforsikring og Eksportkreditt Norge skal evaluere kandidatene og plukke ut de 12 beste bedriftene som overleveres juryen i slutten av januar. Dette er et spennende og morsomt arbeid på tvers av virksomhetene", sier prosjektleder Britt Vassdal Evjenth.

Den eksterne juryen består av John G. Bernander, Siri Hatlen og Gunn Wærsted. Juryen vil i sin evaluering vektlegge eksportandel, lønnsomhet over tid, innovasjon av produkter og/eller marked, og verdiskaping i Norge.

Eksportprisen blir delt ut på Eksportkonferansen som arrangeres av GIEK, Eksportkreditt Norge og GIEK kredittforsikring 12. april 2016.

FØLG EKSPORTPRISEN PÅ E24

Eksportkonferansen og prisen er et samarbeidsprosjekt i regi av GIEK, Eksportkreditt Norge og GIEK Kredittforsikring. Påmelding til konferansen åpner i slutten av januar.